fbpx

Fritvalg

TRASBO kan blive din leverandør af tøjvask og rengøring

TRASBO er leverandør til knap 20 kommuner på Fritvalgsordningen. TRASBO leverer både rengøring og vask til visiterede borgere i kommunerne, og vores venlige chauffør kommer på en fast aftalt ugedag og til en fast aftalt tid. 

TRASBO er en af Danmarks ældste servicevirksomheder. I over 50 år har vi specialiseret os i rengøring for private og virksomheder ligesom vi leverer vask og rens, samt vinduespolering til kommunalt visiterede borgere.

FRITVALGSORDNING: TØJVASK

TRASBO kan sørge for dit rense- eller vasketøj. Mange års erfaring og stort kundskab inden for faget sikrer, at dit tøj bliver behandlet bedst muligt. Vi er hygiejne-, kvalitets- og miljøcertificeret af Teknologisk Institut, og vi har stor fokus på miljøet i vores moderne vaskeri.

LÆS MERE

FRITVALGSORDNING: RENGØRING

Hos TRASBO har vi i over 50 år gjort rent i folks hjem og på den måde hjulpet til, at vores privatkunder oplever større frihed og mere overskud i deres travle hverdag.

Rengøring i dit hjem er en tillidssag, derfor er du også i trygge hænder hos TRASBOs privatteam, hvor vores trofaste og pligtopfyldende medarbejdere sørger for, at dit hjem står rent og indbydende.

LÆS MERE

TILMELDING

Valg af leverandør til fritvalgsordningen sker via visitationen i din kommune.

TOPKARAKTER I TILSYNSRAPPORT

Styrelsen for Patientsikkerhed har udarbejdet tilsyn hos TRASBO. Den færdige tilsynsrapport giver TRASBO topkarakterer.

LÆS MERE

  • Vi opfylder Servicenormen

  • Vi har 50 års erfaring inden

    for servicebranchen

  • Vi er hygiejne-, kvalitets-

    og miljøcertificeret