fbpx

Services

TRASBO tilbyder en lang række services til både erhvervsvirksomheder, kommuner samt private kunder. Som en af landets ældste servicevirksomheder med over 50 års erfaring i bagagen, står TRASBO garant for den gode kvalitet og leverer hver dag service til en lang række samarbejdspartnere, der ligesom TRASBO lægger vægt på ordentlighed.

Vores kompetencer spænder fra klassisk rengøring over vinduespudsning med rentvandsanlæg til avancerede serviceopgaver med maskinvask og vinduespolering i helt op til 40 meters højde. 

Derudover er TRASBO leverandør på fritvalgsordningen til kommuner på Sjælland, og vores vaskebiler kører hvert år over hundredevis tons tøj til og fra tusindevis af kunder.

FACILITYSERVICE

Har din virksomhed brug for to eller flere af vores services, kan vi tilbyde en facilityservice løsning.

I tæt samarbejde med jer, afsøger vi jeres servicebehov, så vi kan skræddersy den facilityservice, der passer bedst til jeres virksomhed.

LÆS MERE

ERHVERVSRENGØRING

TRASBO leverer erhvervsrengøring til større og mindre virksomheder. Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse store, avancerede opgaver ligesom vi også løser serviceopgaver af mindre omfang.

Hos TRASBO arbejder vi ud fra faste procedurer og rammer, som sikrer ordnede forhold for medarbejderne, samt faste planer for rengøringen i din virksomhed. Vi bruger udelukkende miljø- og allergivenlige rengøringsmidler, og vi sørger selv for at stille alt materiel og rengøringsmiddel til rådighed.

LÆS MERE

PRIVATRENGØRING

Har du behov for hjælp til fast rengøring eller blot en enkelt hovedrengøring i dit hjem, så kan TRASBO hjælpe. Vi har i over 50 år gjort rent i folks hjem og på den måde hjulpet til at vores privatkunder oplever større frihed og mere overskud i deres travle hverdag.

Rengøring i dit hjem er en tillidssag. Derfor er du også i trygge hænder hos TRASBOs privatteam, hvor vores trofaste og pligtopfyldende medarbejdere sørger for, at dit hjem er rent og indbydende.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING

Skinnende rene vinduer sender et positivt signal til dine omgivelser, og pudsede vinduer er samtidig med til at byde lyset indenfor i din virksomhed eller i dit hjem og skabe et lækkert, indbydende miljø.

Hos TRASBO leverer vi vinduespudsning af højeste kvalitet. Vores medarbejdere er ordentlige, stabile og erfarne. Med over 50 års erfaring i branchen har TRASBO opbygget et unikt kendskab til vinduespudsning, og vi kan derfor levere alt fra traditionel vinduespudsning til avancerede løsninger med lift, facadevask og rentvandsanlæg uden kemi. 

LÆS MERE

VASKERI- OG RENSERISERVICE

TRASBO leverer professionel vask og rens fra vores topmoderne renseri.

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle slags opgaver indenfor vask og rens, og vi sætter en ære i at holde en høj standard til glæde for vores mange fast kunder, som både tæller kommuner, privatkunder og virksomheder.

Vi er hygiejne-, kvalitets- og miljøcertificeret af Teknologisk Institut.

LÆS MERE

FRITVALGSORDNINGEN

Fritvalgsordningen giver hjemmeboende visiterede borgere frit valg mellem to leverandører inden for eksempelvis hjemmehjælp, tøjvask og rengøring.

Hos TRASBO arbejder vi med fritvalgsområdet i samarbejde med kommuner på Sjælland, hvor vores medarbejdere hjælper borgere med den nære service.

LÆS MERE

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os:


  • Vi opfylder Servicenormen

  • Over 50 års erfaring inden
   for servicebranchen

  • Vi er hygiejne-, kvalitets-
   og miljøcertificeret

  • Vi er tildelt højeste
   kreditværdigheds rating AAA.
   Se mere her