Om os

TRASBO er med over 50 års erfaring en af Danmarks ældste servicevirksomheder. Hos TRASBO specialiserer vi os i facilityservice, erhvervsrengøring, vinduespolering, måtteservice, privatrengøring samt vaskeri- og renseriservice. 

TRASBO servicerer desuden 18 kommuner under fritvalgsordningen, hvor vi er godkendt som leverandør til rengøring og/eller tøjvask til visiterede borgere.

TRASBO blev stiftet i 1970 og igennem årene er TRASBO vokset til en moderne servicevirksomhed med cirka 100 medarbejdere og Birgitte Trasbo som ejer og leder firmaet. 

Hos TRASBO går vi op i ordentlighed. Vores arbejde er udført ordentligt, vores medarbejdere arbejder under ordnede forhold, og så gør vi en dyd ud af generelt at være en ordentlig samarbejdspartner i alle sammenhænge. 

Derfor giver det også mening for os hos TRASBO, at tage et socialt- og miljømæssigt ansvar som kommer til udtryk i vores klimatilpassede produktion, vores valg af miljø- og allergivenlige produkter, samt vores tætte samarbejde med jobcentre og vores nære forhold til De Danske Hospitalsklovne

I sidste ende kommer det hele dog ned til ansvar. Hos TRASBO tager hver enkelt medarbejder sit ansvar alvorligt. Det handler om at spørge sig selv: Er jeg selv tilfreds med det arbejde, jeg har udført? Og det er via dette fokus hos hver enkelt af os, at vi har mulighed for at sætte en standard, som vi er stolte af hos TRASBO. 

VISION

Vi ønsker med vores opgaveløsninger at skabe glæde, overskud og tilfredshed hos vore kunder.

Vi vil ikke være de største. Vi vil være de bedste.

TRASBO Medarbejdere
TRASBO Visiteret rengøring

VÆRDIER

Vi er en troværdig og stabil service­virksomhed, der leverer de rigtige serviceløsninger med omtanke gennem social bæredygtighed, nærhed og relationer.

Dette gælder i forhold til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi står for kvalitet, ordentlighed, troværdighed, trivsel og nærhed

 • Vi opfylder Servicenormen

 • Over 50 års erfaring inden
  for servicebranchen

 • Vi er hygiejne-, kvalitets-
  og miljøcertificeret

 • Vi er tildelt højeste
  kreditværdigheds rating AAA.
  Se mere her