Facilityservice

TRASBO Facilityservice - én samlet løsning

Har din virksomhed brug for to eller flere af vores services, kan vi tilbyde en facilityservice løsning.

I tæt samarbejde med jer, afsøger vi jeres servicebehov, så vi kan skræddersy den facilityservice, der passer bedst til jeres virksomhed.

Med en facilityløsning nøjes I med én samarbejdspartner, én faktura, én kontaktperson. Denne løsning gør det nemt og overskueligt for jer at drifte virksomhedens servicebehov.

I en facilityservice løsning kan I kombinere Erhvervsrengøring, Vinduespolering, Måtteservice og Vaskeri- og Renseriservice efter jeres behov. Se mere om de forskellige services herunder.

Facilityservices

TRASBO facilityservice Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Lad dine medarbejdere styrke virksomhedens kerneområder i stedet for at administrere jeres rengøringsservices. TRASBO kan sikre at lokalerne i din virksomhed altid har en professionel udstråling.

TRASBO facilityservice vinduespolering

Vinduespolering

Skinnende rene vinduer sender et positivt signal til dine omgivelser. Hos TRASBO leverer vi den højeste kvalitet. Vores erfarne vinduespudserteam yder en stabil og fleksibel service.

TRASBO facilityservice måtteservice, måttelevering

Måtteservice

TRASBO måtteservice sikrer din virksomhed rene måtter og en stabil samarbejdspartner. TRASBO kan hjælpe med måtteservice som passer til ethvert behov.

TRASBO facilityservices vaskeri og renseri indgår samarbejde med Lyngby Taarbæk Kommune

Vaskeri og Renseri

Du kan trygt overlade dit rense- eller vasketøj til TRASBO. Mange års erfaring og stor kundskab inden for faget sikrer, at dit tøj bliver behandlet bedst muligt. Vi er hygiejne-, kvalitets- og miljøcertificeret af Teknologisk Institut.

Kontakt en af TRASBOs Facility Service driftschefer

TRASBO Facility Service er til daglig styret af tre fantastiske driftschefer, som sammen dækker kunder på hele Sjælland og Bornholm. Hvis du ønsker et tilbud, eller en snak om sammensætningen af jeres Facility Service, så kan de kontaktes på mail tilsyn@trasbo.dk eller direkte:

Joanna Ipsen

 JI@trasbo.dk

51 42 54 35

René Kelvis

RK@trasbo.dk

40 33 66 35

Mathilde Trasbo-Hanson

MTK@trasbo.dk

24 26 54 35

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 47 52 74 35 eller via denne formular


  • Vi opfylder Servicenormen

  • Over 50 års erfaring inden
   for servicebranchen

  • Vi er hygiejne-, kvalitets-
   og miljøcertificeret

  • Vi er tildelt højeste
   kreditværdigheds rating AAA.
   Se mere her