Vaskeri- og renseriservice for private

Intet slår følelsen af nyvasket sengetøj, et nyvasket håndklæde eller et renset jakkesæt. TRASBO kan sørge for dit rense- eller vasketøj. Mange års erfaring og stort kundskab inden for faget sikrer, at dit tøj bliver behandlet bedst muligt. Vi er hygiejne-, kvalitets- og miljøcertificeret af Teknologisk Institut, og vi har stor fokus på miljøet i vores moderne vaskeri.

TRASBO har hvert år hundredvis af tons vasketøj igennem vores vaskeri og renseri, og vi kan hjælpe dig med at håndtere mange forskellige typer af vask. Herunder kan du se, hvilke vaske- og renseriservices vi tilbyder.

Er du erhvervskunde? Læs mere her om vores vaskeri- og renseriservice til erhverv.

VORES VASKERI- OG RENSERISERVICES

TRASBO renseributik

Butik

I vores butik som ligger sammen med vores renseri kan du købe forskelligt tilbehør til rengøring, vinduespolering og vask.

TRASBO Vaskeservice

Vaskeservice

Vi kan i vores moderne vaskeri hjælpe dig med vask af linned, håndklæder, duge, tøjvask og meget andet. Kontakt os hvis du gerne vil vide mere.

TRASBO Renseri

Renseriservice

Vi tilbyder rens af tøj, overtøj, jakkesæt, kjoler og meget andet. Mange års erfaring og stort kundskab inden for faget sikrer, at dit tøj bliver behandlet bedst muligt.

VORES ÅBNINGSTIDER

VORES ÅBNINGSTIDER:

Mandag–torsdag 9.00–17.00
Fredag 9.00–14.00

Ferielukket i uge 29, 30 og 31

TRASBO A/S
Jernager 9
4050 Skibby

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 47 52 74 35 eller via denne formular


  • Vi opfylder Servicenormen

  • Over 50 års erfaring inden

    for servicebranchen

  • Vi er hygiejne-, kvalitets-

    og miljøcertificerede