fbpx
TRASBO får kontrakt med Lejre kommune

TRASBO overtager akut 126 borgere

24/10/2018

TRASBO overtager den tidligere private leverandør i Lejre Kommunes 126 borgere. Kontrakten blev underskrevet torsdag d. 3. marts og opstartes tirsdag d. 8. marts og omfatter hjælp til rengøring og tøjvask til visiterede borgere. TRASBO er en erfaren leverandør af praktisk hjælp under frit-valgs-ordninger og har før været leverandør i Lejre Kommune. I den senere tid har vi gennemført implementeringer af flere opgaver under frit-valgs-ordninger – specielt tøjvask.

— Lejre Kommune har grebet situationen yderst professionelt an, og situationen taget i betragtning, er overdragelsen sket så gnidningsfrit som muligt. TRASBO glæder sig til at samarbejde med Lejre Kommune og levere god service til borgerne, udtaler Birgitte Trasbo Kelvis, direktør for TRASBO A/S.

— Trasbo har tidligere leveret praktisk hjælp her i Lejre. Det er et velkendt og anerkendt firma, og jeg er glad for det samarbejde, vi får med dem nu i denne situation. Jeg er tryg ved dem. Det er nogen, vi kender godt, udtaler Leif Nielsen, Udvalget for Social, Sundhed & Ældre i Lejre Kommune til Dagbladet Roskilde, d. 4. marts 2016.

Presseklip: Nyt firma klar til hjemmehjælp, Dagbladet Roskilde, d. 4. marts 2016.