fbpx
TRASBO A/S indgår partnerskabsaftale med Frederikssund Kommune Center for Job og Rådgivning

Partnerskabsaftale med Frederikssund Kommune

09/10/2023

TRASBO A/S har i dag skrevet under på en partnerskabsaftale med Frederikssund Kommune – en aftale som matcher TRASBOs DNA rigtig godt.

Hermed sætter vi fokus på rekruttering af arbejdskraft, fastholdelse af egne medarbejdere, særligt udsatte unge og tilbud til voksne, der gerne vil tage en uddannelse som voksenlærling.

I en tid hvor arbejdskraft er svær at få, er det vigtigt, at vi benytter alle de muligheder, vi har. Her er der et kæmpe potentiale i at samarbejde med jobcentrene og f.eks. benytte lærlinge og praktikanter. Og ja, det kan være et sats i starten, det kræver god dialog og grundig oplæring, men succesraten er i sidste ende ret høj.

Det er faktisk også med til at modne vores medarbejdere til at se værdien i at have praktikanter.

Når vi ser, at det virker i praksis, oplever vi, at TRASBO rykker sig, og det giver os en mere klar retning at arbejde mod.

Et nyligt succes eksempel herpå er Didier, som startede i praktik i sommers og nu er fastansat i løntilskud. Det er en fornøjelse at se, hvordan Didier vokser med opgaven.

Den gode dialog er et nøgleord i samarbejdet, og den har vi i den grad med Frederikssund Kommunes Center for Job og Rådgivning.

Nu er partnerskabsaftalen underskrevet, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde Frederikssund Kommune og Center for Job og Rådgivning.

Læs pressemeddelelsen fra Frederikssund Kommune her: https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2023/oktober/ny-partnerskabsaftale-med-trasbo-as

Samarbejde med Frederikssund Kommune Center for Job og Rådgivning
Samarbejde med Frederikssund Kommune Center for Job og Rådgivning