fbpx
TRASBO får besøg af innovative elever

TRASBO får besøg af innovative elever fra 3.B.

03/12/2018

Som et led i Frederikssund Kommunes Innovative Elever-projekt fik TRASBO i januar 2012 besøg af 3.B fra Jægerspris Skole. Projektet går ud på, at en virksomhed giver eleverne i en skoleklasse en praktisk udfordring. Eleverne kommer på besøg hos virksomheden, og efter at have arbejdet på at løse udfordringen fremlægger de deres idéer for virksomheden og lærerne i klassen.

Udfordringen til 3.B var: “I dag kommer medarbejderne fra TRASBO i hjemmet hos de ældre for at hente tøj eller gøre rent. Kom med forslag til hvilke opgaver der handler om livskvalitet for de ældre borgere, Trasbo kan være med til at løse.” Vi var meget imponerede over elevernes mange innovative løsningsforslag.

Direktør Birgitte Trasbo Kelvis var specielt meget imponeret over den PowerPoint-præsentation som eleverne havde lavet forud for besøget: “Jeg havde taget kopier af præsentationen. Dem så mine medarbejdere, da de lå i fotokopimaskinen, og de kom så med nogle forslag til rettelser. De troede nemlig, at det var et udkast til en ny brochure. Så professionelt var det lavet.”

Presseklip (PDF):