50 år med mennesker bag

Torsdag den 21. Maj 1970 var dagen TRASBO officielt blev stiftet som virksomhed, og siden da er der løbet meget sæbevand igennem systemet, men kerneværdierne hos TRASBO er blevet holdt i hævd fra første dag.

Kvalitet, ordentlighed, trivsel og nærhed er de fire hjørnesten hos TRASBO, som igennem årene har vokset sig til en topmoderne servicevirksomhed med cirka 100 ansatte. 

I det daglige arbejde vægter TRASBOs værdier højt og der tages ansvar for hinanden, for kunderne og for hvor enkelt opgave – stor som lille. 

Det er værdierne og medarbejdernes egenskaber som har været med til at gøre TRASBO til en af Danmarks ældste servicevirksomheder, og som har været med til at forbinde navnet TRASBO med kvalitet og ikke mindst ordentlighed. 

Hos TRASBO har planen aldrig været at blive den største, men planen har i stedet været at blive den bedste.

Det har været hårdt arbejde, og ikke mindst dette jubilæumsår har været en prøvelse for virksomheder og mennesker over hele kloden grundet Covid 19-virussen. 

Hos TRASBO har det altid handlet om at være tro mod de idealer, som TRASBO er bygget på – også i krisetider, derfor har det hele vejen igennem denne krisetid også handlet om medarbejderne. 

Og det har det sådan set altid gjort, for hos TRASBO er mennesket i fokus, og loyaliteten og den ihærdige indsats fra TRASBOs medarbejdere er grunden til, at TRASBO i et halvt århundrede har været i stand til at levere service af højeste kvalitet til erhvervslivet.

Fordi der er mennesker bag er ikke blot ord hos TRASBO – det er den røde tråd i alt vi gør.   

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os: