fbpx

Services til erhverv

TRASBO’s services til erhverv kan sikre at lokalerne i din virksomhed altid har en professionel udstråling 


En vigtig nøgle til fortsat at drive en virksomhed fremad er at holde fokus, og det kan udlicitering af rengøring hjælpe med. Lad dine medarbejdere arbejde på at styrke virksomhedens kerneområder i stedet for at administrere jeres rengøringsservices.

Er du privatkunde? Læs mere om vores services til privat.

 

FACILITYSERVICE

Har din virksomhed brug for to eller flere af vores services, kan vi tilbyde en facilityservice løsning.

I tæt samarbejde med jer, afsøger vi jeres servicebehov, så vi kan skræddersy den facilityservice, der passer bedst til jeres virksomhed.

LÆS MERE

ERHVERVSRENGØRING

TRASBO leverer erhvervsrengøring til større og mindre virksomheder. Hos TRASBO arbejder vi ud fra faste procedurer og rammer, som sikrer ordnede forhold for medarbejderne, samt faste planer for rengøringen i din virksomhed. 

Vi er en af Danmarks ældste servicevirksomheder, og vi har den tunge erfaring med os fra over 50 år i branchen. Vi tæller i dag cirka 100 medarbejdere, som alle er med til at sikre, at din virksomhed har en klar, professionel udstråling.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING

Skinnende rene vinduer sender et positivt signal til dine opgivelser. Og så er pudsede vinduer med til at skabe et lækkert, indbydende og lyst miljø.

Hos TRASBO leverer vi den højeste kvalitet. Vores erfarne vinduespudserteam yder en stabil og fleksibel service.

LÆS MERE

MÅTTESERVICE

Med en måtteservice aftale reducerer din virksomhed snavs og sikrer komfort.

Hos TRASBO Måtteservice tager vi os af hele processen, fra vask og vedligeholdelse til udskiftning samt levering og afhentning. Vi sørger også for løbende at afstemme levering efter årstid eller andre faktorer, der påvirker jeres behov.

LÆS MERE

VASKERI- OG RENSERISERVICE

Du kan trygt overlade dit rense- eller vasketøj til TRASBO. Mange års erfaring og stor kundskab inden for faget sikrer, at dit vasketøj bliver behandlet bedst muligt.

TRASBO er hygiejne-, kvalitets- og miljøcertificeret af Teknologisk Institut. Vores vasketøjsbiler afhenter og leverer årligt flere hundrede tons tøj til over 1000 kunder.

LÆS MERE