fbpx
TRASBO kontrakt Frederiksberg

TRASBO vinder udbud på Frederiksberg

24/01/2019

Trasbo A/S underskrev torsdag en aftale med Frederiksberg Kommune om at blive førsteleverandør af tøjvask under fritvalgsordningen til borgere på Frederiksberg fra næste år.

Fritvalgsordningen giver hjemmeboende visiterede borgere frit valg mellem to leverandører inden for eksempelvis hjemmehjælp, tøjvask, rengøring og lignende. Trasbo har vundet konktrakten om at være førsteleverandør af tøjvask, som cirka 750 frederiksbergborgere er tilknyttet.

“Denne aftale med Frederiksberg Kommune er vi meget stolte af hos Trasbo. Det er en stor aftale, men vi er klar til opgaven. Med næsten 50 års erfaring indenfor servicebranchen har vi både viden og muskler til at løfte opgaver af denne kaliber og glæder os til at komme i gang,” siger direktør Birgitte Trasbo.

Aftalen betyder, at Trasbo fra 1. marts officielt overtager opgaven på Frederiksberg, men de visiterede borgere vil allerede fra januar have mulighed for at tilvælge Trasbo.

Frederiksberg Kommune bliver den 14. kommune, som indgår et samarbejde med Trasbo A/S om tøjvask.

“Vi betjener i dag allerede 1.200 personer med tøjvask i de forskellige kommuner, og med tilgangen af Frederiksberg stiger det antal betydeligt. Det er vi glade for, og det viser med al tydelighed den udvikling Trasbo A/S står midt i,” siger direktør Birgitte Trasbo, som forventer at skulle ansætte yderligere personale i forbindelse med den nye opgave.

Trasbo A/S har i forvejen cirka 100 medarbejdere ansat og leverer udover tøjvask og rens også erhvervs- og privatrengøring samt vinduespudsning for virksomheder og private.

Presseklip:

Frederiksberg Bladet

Lokalavisen Frederikssund