fbpx
TRASBO vask ny chef Birgitte trasbo vaskeri

TRASBO opgraderer på vask

23/01/2023

TRASBO opruster sin organisation og henter erfaren vaskeprofil til at stå i spidsen for vaskeriet på hovedkontoret i Skibby i Frederikssund Kommune.

Hans Lassen Christensen tiltræder som Vaskerichef 1. marts 2023. Hele teamet bag TRASBO glæder sig til at samarbejde med Hans, der kommer med særligt kendskab til vaskebranchen senest fra Centralvaskeriet Bispebjerg Hospital. Der har Hans Lassen Christensen har stået for vaskeproduktion og arbejdet med ledelse og udvikling af medarbejdere igennem mange år.

“Vores vaskeri er lige nu på en spændende rejse. Vi vækster meget, og vi oplever en stor tilgang af nye kunder i de 18 kommuner, vi samarbejder med,” siger direktør Birgitte Trasbo og fortsætter:

“Derudover er der et kæmpe potentiale for at udvide vores vaskeriproduktion til at omfatte andre services til vores kundekreds. Eksempelvis har vi netop igangsat en større udvidelse af vores måttevaskeri, der leverer måtteservice til kommuner og erhvervskunder,” siger direktør Birgitte Trasbo.

Hans Lassen Christensen der bor i Frederikssund glæder sig også til at tiltræde sin nye stilling.

“Det er utroligt spændende, og jeg ser frem til at arbejde med nye områder indenfor vaskebranchen. Og så ser jeg frem til at samarbejdet med mine nye kollegaer og især at arbejde med borgervask,” siger Hans Lassen Christensen og tilføjer:

“Den medmenneskelige og holistiske tilgang, der præger TRASBO, tiltaler mig meget. TRASBO er ikke kun styret af KPI og ensporet fokus på vækst, det handler rigtig meget om, at medarbejderne har det godt. Jeg kender Birgitte fra branchen, hvor hun har gjort et godt indtryk, og så er det også spændende at være en del af det lokale.”