fbpx
TRASBO indgår tøjvask kontrakter med 3 kommuner

Tøjvask kontrakter indgået med 3 kommuner

07/11/2023

TRASBO har netop indgået kontrakt med Holbæk Kommune, hvor vi har vundet udbuddet af tøjvask under fritvalgsordningen til borgere i kommunen. OG vi har genvundet kontrakterne med Brøndby og Albertslund, hvor vi fra 01.01.2024 glæder os til at fortsætte samarbejdet – et samarbejde vi er stolte af, at have haft i mere end 10 år med Brøndby og 8 år med Albertslund.

Holbæk bliver kommune nr. 19, hvor TRASBO er leverandør af tøjvask, og vi glæder os til at komme ud til de mange borgere i Holbæk Kommune. Aftalen betyder, at vi fra 01.01.2024 officielt overtager opgaven i Holbæk Kommune.

Fritvalgsordningen giver hjemmeboende visiterede borgere frit valg mellem to leverandører inden for tøjvask. Det er muligt at vælge TRASBO som din leverandør via visitationen i din kommune.

Vores vaskeri er hygiejne-, kvalitets- og miljøcertificeret af Teknologisk Institut, som siden 2011 har kontrolleret og certificeret erhvervsvaskerierne i Danmark – herunder TRASBOs vaskeri. Det betyder, at der altid er fuld styr på kontrol af kvalitet, hygiejne, miljø, og arbejdsmiljø i vores vaskeri.

TRASBO leverer udover tøjvask og rens også erhvervs- og privatrengøring samt vinduespudsning for virksomheder og private.

Gå tilbage til Nyheder