fbpx
Birgitte Trasbo, af Hornsherred Lokalavis Servicevirksomheden TRASBO handler om mennesker

Servicevirksomheden TRASBO handler om mennesker

23/05/2024

Birgitte Trasbo slår, i en nyudgivet artikel i Hornsherred Lokalavis, fast hvor stærkt TRASBO står. Der bliver meldt tydeligt ud: Servicevirksomheden TRASBO handler om mennesker.

“Direktøren har i alle årene, arbejdet benhårdt på at udvikle TRASBO fra en familievirksomhed til en kultur, og hun glæder sig over, at indsatsen har båret frugt.

– Vi har branchens mindste salgsorganisation, for vi får primært kunder på anbefalinger. Vores medarbejdere er ambassadører for os. Personligt tænker jeg tit over, at jeg er enormt privilegeret i, at jeg fik lov at skabe den virksomhed, jeg selv havde lyst til at være i. Nu er jeg snart 53 år, og jeg har for længst nået det mål, siger Birgitte Trasbo, der netop i første kvartal i år har landet virksomhedens bedste omsætning og bundlinje nogensinde.”

Servicevirksomheden TRASBO handler om mennesker. Hornsherred Lokalavis“Kæmper for de ansatte
Fortællingerne er mange i virksomheden om medarbejdere, der har haft alle mulige udfordringer, men som TRASBO er lykkedes med at fastholde i beskæftigelse.

– Martins driftschef gik i gang. Vi blev ved og ved og ved, og han endte med at få en arbejdstilladelse betinget af bl.a., at han arbejdede hos TRASBO. Det var en lang kamp, men det lykkedes – og Martin ringede mig op og sagde: ’I will work for you forever!’. Det er en stor tilfredsstillelse, at man kan få ting til at lykkes. Vi skal bruge krudtet på at se løsninger frem for udfordringer, smiler Birgitte Trasbo, der til tider må tørre øjnene undervejs i sin beretning.”

“Kort kommunikationsvej
TRASBO har gennemgået en omfattende digitalisering gennem de sidste år for at frigive yderligere ressourcer til at fokusere på kerneopgaven, der handler om kunderne og medarbejderne.

– TRASBO havde brug for et frisk pust. Derfor valgte jeg at tilføre nye ressourcer og stærkere kompetencer. Målet var at løfte medarbejderne endnu mere. Det er meget personligt for mig, fortæller ejerlederen, som sammen med sit team det sidste år, er lykkedes med at implementere et helt nyt digitalt setup i virksomheden.”

 

Der er mennesker bag, og TRASBO er kendt for det slogan i branchen.

Se hele artiklen fra Hornsherred Lokalavis her:

Servicevirksomheden TRASBO handler om mennesker