fbpx
Trasbo chauffør tøjlevering fritvalgsordningen

Rosende tilsynsrapport i Greve

17/05/2022

TRASBO har stadig ikke prøvet at få en dårlig tilsynsrapport.

Seneste tilsynsrapport – fra Greve Kommune – er da også endnu en fantastisk blomst i buketten af rosende ord til vores fantastiske personale.

Hør bare her:

“Tilsynet vurderer at de (…) interviewede borgere alle er helt trygge ved den medarbejder/chauffør der henter og afleverer deres tøj. De udtaler, at det er den samme chauffør der kommer fra gang til gang og at han er sød og høflig.”

“Ingen af de (…) interviewede borgere oplever udfordringer i forhold til at komme i kontakt med kundeservice (…). De oplever tillige at medarbejderne i kundeservice er meget imødekommende og løsningsorienterede.”

“Baggrunden for tilsynsresultater skal findes i firmaets systematiske tilgang til opgaven samt det høje serviceniveau som de tilstræber at levere. Det vurderes endvidere at medarbejder indsatsen er af stor betydening for borgernes tilfredshed, herunder chauffør, kundeservice medarbejder samt vaskepersonalet, som alle yder et stort bidrag.”

Dette er præcis, hvad alle hos TRASBO arbejder for, når vi hver dag servicerer borgere i 18 kommuner under fritvalgsordningen.

Tak, Greve Kommune, for den flotte tilsynsrapport.
#servicesmil
#trasbo
#fordiderermenneskerbag
Læs også om vores andre certificeringer og rapporter under CSR.