fbpx
TRASBO 2x45.000 til Hospitalsklovnene

2 x 45.000 kr. til Danske Hospitalsklovne

24/01/2018

2 x 45.000 kr. til Danske Hospitalsklovne: Danske hospitalsklovne og virksomheden TRASBO indledte et samarbejde omkring virksomhedens 45 års jubilæum. TRASBO donerede 100 kr. pr. vasket dyne og 45% af første måneds omsætning på nye erhvervskunder i kampagneperioden.

Virksomheden og dens medarbejdere har virkelig mærket en kæmpe opbakning fra deres opland, og mange nye kunder har følt for kampagnen. Der er kommet mange positive tilkendegivelser og tilbagemeldinger omkring projektet, som virkelig viser, at vi alle gerne vil være med til at gøre en forskel.

“Jubilæumskampagnen som vi har haft sammen med Danske Hospitalsklovne, har været et fantastisk projekt, hvor det har været helt overvældende, at kunne mærke medarbejdernes glæde og arbejdsindsats omkring et fælles støtteprojekt til fordel for en god sag.” fortæller Birgitte Trasbo.

“En kæmpe tak for den store støtte til Hospitalsklovnenes arbejde med de indlagte børn. Vi er meget taknemmelige over det store beløb som TRASBO, medarbejderne, kunderne og leverandørerne nu har støttet foreningens arbejde med.” udtaler Kenneth Øhrberg, direktør for Danske Hospitalsklovne.