TRASBO er specialiseret i rengøring for virksomheder og private, praktisk hjemmehjælp for kommunalt visiterede borgere, rens, vask og vinduespolering. Vi havde 45 års jubilæum i 2015, hvilket gør TRASBO til en af Danmarks ældste servicevirksomheder. Med nu solide 47 års erfaring og rutine indenfor servicebranchen er vi rustet til at klare en bred vifte af opgaver, store såvel som små.

Historien kort

TRASBO blev stiftet af i 1970 af Tømrer John Trasbo og hans Hustru Anne Trasbo, og har igennem årene udviklet sig fra et traditionelt mand- og kone firma, til en stor og moderne servicevirksomhed der i dag beskæftiger omkring 80 medarbejdere.

I 1987 bliver TRASBO til aktieselskabet TRASBO A/S, og året efter, i 1988, flyttede firmaet ind i eget Rengøringshus på sin nuværende adresse, på Jernager 9, i Skibby.

TRASBO foretog generationsskifte i foråret 2010, og Birgitte Trasbo Kelvis er i dag 100 % ejer og leder af virksomheden.

I maj 2015 fejrede TRASBO et festligt 45 års jubilæum sammen med medarbejdere og kunder.

I dag er TRASBO specialiseret i rengøring for både store og små virksomheder, private, praktisk hjemmehjælp for kommunalt visiterede borgere, rens, vask og vinduespolering.

Omsorg for miljøet

Miljø har altid været et vigtigt fokusområde for TRASBO. TRASBO skaber et rent miljø hos sine kunder, så det er sund fornuft også at tage hensyn til miljøet generelt.

Der er i 2012 og 2013 foretaget og implementeret miljøoptimering af store dele af virksomheden. TRASBO blev i februar 2013 Miljø- og Kvalitetscertificeret i helt nyt og moderne vaskeri.