Servicebranchens grand oldies

I maj 2015 fejrede stifterne af TRASBO, John og Anne Trasbo, 45 års jubilæum i den virksomhed, de selv har grundlagt. TRASBO er et af servicebranchens ældste ejerledede virksomheder. John Trasbo er uddannet tømrer, og havde fået et dejligt hus på landet stillet i udsigt af sin mester, men denne trak i land i sidste øjeblik. Det gav det sidste skub mod John og Annes drøm om at blive selvstændige. I 1970 stiftede de derfor TRASBO og startede med at pudse vinduer og gøre rent.

Serviceeventyret tog for alvor fart, da muligheden for at få en erhvervskunde på den anden side af broen (i Frederikssund) opstod. I begyndelsen var der tvivl om det var fornuftigt, men det endte med at TRASBO fik kunden, og virksomheden har siden udvidet sin kundegruppe med mange både små og store virksomheder.

I 2010 havde TRASBO generationsskifte. Dengang udtalte Bjarne Nielsen (tidl. bestyrelsesformand) følgende i vores jubilæumsbrochure: “Det er godt, at Trasbo gør det på et tidspunkt, hvor den ældre generation stadig kan yde noget for virksomheden, selvom den er 100 procent overdraget til Birgitte Trasbo Kelvis. Dette generationsskifte et mønstereksempel på, hvordan man skal gøre det. De driver en sund forretning med nogle gode holdninger.”

45 år senere serviceres dagligt mange kunder med kvalitetsbaseret service – rengøring, vinduespolering, kantineservice, vedligeholdelse af udenomsarealer samt kvalitets- og miljøcertificeret vask og rens.

40 års jubilæumsbrochure