Rengøringsbranchen er blevet voksen

TRASBO er i Licitationens nye tillæg RENT.

“Der er sket meget siden dengang man kunne starte sit eget rengøringsfirma med blot en stige, en spand og en støvsuger. Ikke mindst indenfor de senere år har rengøringsbranchen oplevet en rivende udvikling. Trasbo har været med siden 1970 og har med sine snart 50 år i bagagen oplevet udviklingen på tætteste hold.”

Download artiklen som PDF.


OBS: Vedr. ferielukning i renseriet og butikken

Renseriet og butikken holder ferielukket i hele uge 29 og 30. Fredag d. 13. juli lukker vi kl. 14. Det er muligt at indlevere rensetøj via kontorets indgang på samme adresse, som I så fald vil kunne afhentes på en dato efter ferielukningen, som vi aftaler nærmere.


Renseriet får ny prisliste

Honning og Flora har nyindrettet vores butik på Jernager 9 i Skibby. I den forbindelse lancerer vi også en ny, skarpere prisliste (findes under “Download prisliste som PDF”). Derudover forhandler vi nu bl.a. sæber og håndklæder fra det lækre mærke Humdakin.

På vores nye Facebook-side vil du fremover kunne finde renseriets nyeste særtilbud og konkurrencer. Der er allerede to super tilbud for december. Tryk “Synes godt om” for at følge med på siden.


Vi er på Facebook

TRASBO har fået en officiel Facebook-side, hvor vi i fremtiden vil slå konkurrencer og særtilbud op. Der er allerede to super december-tilbud på siden. Tryk “Synes godt om” for at følge med i nye konkurrencer og tilbud.


Page 1 of 8 12345...»